Passage-School

Samenkomsten

De leraren van de Wereld van de Wijsheid maken gebruik van geestelijk helpers. Magda Witsiers is zo’n helper. Zij verzorgt al jaren samenkomsten waarbij zij als intermediair voor de leraren, energie en lessen doorgeeft.

Bij aanvang ontvangt u energie die afkomstig is uit de Wereld van de Wijsheid en deze is niet te vergelijken met de energie die wordt gegeven via magnetiseren, Reiki of andere technieken. Magda zal de energie overdragen door twee medewerkers aan te raken en zij zullen op hun beurt deze energie doorgeven aan twee mensen op de eerste rij, die vervolgens hun buurman/buurvrouw aantikken en dit gaat zo verder tot iedereen even is aangeraakt. De energie helpt u om naar binnen te keren waardoor mogelijke vragen in u kunnen opborrelen. Deze vorm voorkomt dat u vanuit uw denkkap vragen gaat stellen en u blijft 'hangen' in de rationele sfeer, want de werkelijke zaken die u beroeren komen voort vanuit uw wezen. 

Het zal voor de bezoeker die voor het eerst de samenkomst bijwoont, wel even wennen zijn, want Zijn taal en Zijn kijk verschilt in grote mate van de godsdienstige en esoterische lectuur, waar de mens in de ontwikkeling van het stoffelijk bewustzijn, zijn heil in heeft gezocht.
De inhoud van de les is van te voren niet bekend, aangezien de leraar kijkt wie er op dat moment aanwezig is en wat u nodig heeft om verder te komen op uw pad van bewustzijn.
De samenkomsten worden door ons opgenomen.

Medewerkers
Tijdens de middagen zijn er verschillende medewerkers aanwezig die u kunt aanspre­ken en zij zullen, indien mogelijk, antwoord geven op uw vragen betreffende de Wereld van de Wijsheid.