Passage-School

Hulp

Heeft u een persoonlijke vraag dan biedt Magda u via het mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de mogelijkheid om uw vraag te stellen.
Het zou fijn zijn als u onder uw vraag ook even uw mailadres vermeldt. U ontvangt dan via We Transfer een geluidsbestandje, met het antwoord van de leraar, zodat u dit thuis rustig kunt beluisteren. Er worden geen vragen beantwoord over lichamelijke klachten, aangezien Magda geen diagnose en eventuele behandelingen doorgeeft.

De Leraren bieden aan het begin van een samenkomst iedereen de gelegenheid om via Magda energie vanuit de Wereld van de Wijsheid te ontvangen. Deze energie werkt ondersteunend voor uw lichamelijke en geestelijke processen.

Mocht u niet in staat zijn om een samenkomst te bezoeken en heeft u het gevoel dat u extra energie nodig heeft, dan kunt u een energiebehandeling op afstand aanvragen. Laurens of Theo geven u dan energetische ondersteuning wanneer zij voelen dat dit nodig is. U ontvangt hierover bericht.

Wilt u een aanvraag indienen voor een energiebehandeling op afstand, stuur dan een mail met foto en een korte omschrijving van uw hulpvraag naar onderstaand e-mailadres.

 

 

 

 

 

 

Theo klein

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Laurens klein 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.