Passage-School

Welkom bij Passage

Passage-school, is een school voor bewustzijnsontwikkeling, zowel voor medewerkers/studenten in de school, als ook naar buiten toe voor de mens die zich hiertoe aangetrokken voelt.
Wij nodigen u uit om kennis te maken met de energie en de kijk van de Leraren van Gene Zijde op allerlei levensvragen en situaties die een mens onderweg tegenkomt. Zij laten ons zien dat ieder mens uniek is en hier op deze aarde rondloopt om, in contact met zijn wezen, zijn lessen te leren en de wijsheid in zichzelf te ontdekken. Hierdoor krijgt u mogelijk een grotere kijk op uzelf en hoe u verder kunt komen op uw pad van bewustzijn.

Een bewustwordingsproces is voor ieder mens verschillend en gaat in eigen tempo. Al rondneuzend kunt u gaan ontdekken wat u op dit moment aanspreekt.

Er worden bijvoorbeeld Samenkomsten georganiseerd, waar u energie ontvangt, vragen kunt stellen en de Leraren via Magda lessen doorgeven.

Maar u kunt ook snuffelen in teksten en gedichtjes om te ontdekken wat die voor u kunnen betekenen of  een stukje uit een boek lezen. Boekenreeks
Misschien wilt u over wat u gehoord of gelezen heeft, eens met andere mensen praten tijdens een spirituele bijeenkomstgenieten van een humoristisch cabaret met een dieper laagje of ….

Kortom activiteiten en studiemateriaal genoeg om een andere kijk en nieuwe mogelijkheden te gaan ontdekken.
De samenkomsten, spirituele bijeenkomsten en andere activiteiten zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Wij wensen u veel inspiratie en plezier op deze ontdekkingsreis!

***